Find Property:

CE PRIMEȘTI PENTRU DOAR 9,97 USD PE LUNĂ

Și de ce suntem astăzi cea mai bună afacere la domiciliu!!

CINE SUNTEM?

GotBackup este o soluție software de stocare în cloud la prețul de doar 9,97 USD pe lună, pentru un spatiu de stocare de 6TB (6.000 GIGABYTE), care îți va proteja automat toate datele și amintirile tale prețioase. Poți face până la 6 conturi cu un singur abonament!

🌟 Alăturați-vă GotBackup astăzi! 🌟

GOTBACKUP iți oferă oportunitatea să iți construiești un business internațional de succes direct din confortul de acasă. Ești plătit cu 25% din toate recomandările tale directe și indirecte, pe orizontală și pe verticală, NELIMITAT!!! La abonamentul de 10 dolari pe lună înseamnă un comision de 2,5 dolari care îi primești lună de lună. În concluzie, dacă ai un portofoliu de 1.000 de clienți, făcut singur sau împreună cu echipa ta, ai un câștig lunar de 2.500 dolari. Dar de un portofoliu de 10.000 de clienți, ce zici?

Acceptă provocarea! Hai și tu in echipa noastră să facem împreună un portofoliu cât mai mare de clienți pentru tine! Intră acum pe unul din bannerele  de mai jos, funcție de ce colaborator alegi ca sponsor, alege varianta de plată, lunară sau anuală plus taxa de resseler unică de 20$ și după ce-ai finalizat înscrierea trimite-mi linkul tău de affiliat ca să incepem să dezvoltăm portofoliul tău!

 Dacă ai întrebări apasă butonul de whatsapp și îți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil. Mai sunt doar 2 locuri disponibile și ele vor fi ocupate in ordinea inscrierilor. Indiferent de alegerea ta îți recomand să te abonezi pe formularul de mai jos pentru a primi mai multe informații despre produs și afacere.

 

 

First Name
Last Name
Email