Find Property:

CINE SUNTEM?

GotBackup este o soluție software de stocare în cloud la prețul de doar 9,97 USD pe lună, pentru un spatiu de stocare de 6TB (6.000 GIGABYTE), care îți va proteja automat toate datele și amintirile tale prețioase. Se pot face până la 6 conturi individuale cu un singur abonament! Se poate pune aplicația pe dispozitive nelimitate! Aplicația Gotbackup este compatibilă cu: Android, Windows, Mac, iOS, Blackberry.

🌟 Alăturați-vă GotBackup astăzi! 🌟

GOTBACKUP iți oferă oportunitatea să iți construiești un business internațional de succes direct din confortul de acasă. Ești plătit cu: 

1) Comision de recomandare directă – Vânzări personale
– Plată lunară: 200% prima lună, din urmatoarea lună: 25%
– Plată anuală: 50%, reînnoire anuală: 50%
Câștigați o sumă nelimitată de comisioane din recomandare directă.

2) Comision de recomandare indirectă
– 25% din venitul total de recomandare directă câștigat de fiecare
dintre Revânzătorii dvs. sponsorizați personal, plătit in fiecare lună.

3) Comision binar – formarea unui ciclu binar
4 membri activi piciorul stang & 2 membri activi piciorul drept sau invers. Plata comisionului binar se bazează pe profitabilitatea lunară a companiei. Pot fi un număr nelimitat de cicluri binare, respectiv comisioane binare deoarece structura merge la infinit.

Comisioanele se plătesc săptămânal și sunt plătite în fiecare vineri cu un decalaj de 4 săptămâni, deoarece se acordă garanția de 30 de zile.
Comisionul binar se plătește lunar, în prima vineri a lunii următoare.

468x60 Hungry For Hits traffic exchange banner

NOTA! Comisioanele câștigate de afiliații Got Backup depind 100% de abilitățile, efortul, capacitățile și condițiile de piață ale afiliaților. 
Got Backup nu garantează venituri sau succes niciunui afiliat.

Dați click acum pe bannerul de mai jos, alegeți opțiunea de plată, lunară sau anuală plus taxa unică de reseller de 20 USD și după finalizarea înregistrării contactați-mă pentru a putea începe să construim afacerea împreună.

Dacă aveți întrebări apăsați butonul de whatsapp și vă voi răspunde în cel mai scurt timp posibil. Indiferent de alegerea făcută vă recomand să vă abonați pe formularul de mai jos pentru a primi mai multe informații despre produs și afacere.

First Name
Last Name
Email
Accept termeni