Find Property:

Email Marketing cu TRAFFICWAVE

TRAFFICWAVE este una din companiile de succes, de mai bine de 20 de ani care pune la dispozitie aceasta unealta de email marketing, autoresponder, care este varianta ideala pentru afacerile mici si mijlocii!

In primul rand: Ce este un autoresponder?

Un autoresponder este o unealta de marketing on-line care ajuta pe toti cei care fac afaceri on-line sa poata sa isi promoveze foarte usor produsele si serviciile pe net, sa aiba traffic pe site si vanzari repetate.

Poate raspunde automat la e-mail-uri, poate trimite in acelasi timp la mii sau zeci de mii de clienti oferta de servicii sau de produse in toata lumea.

Practic nu exista afacere online care sa nu aiba nevoie de un autoresponder! Aici intervenim noi! Propunem unul din cele mai bune autorespondere din lume raportat calitate pret!!!

În al doilea rând: De ce aveți nevoie de un autoresponder?

Experții ne spun că este nevoie în medie de 7 contacte diferite pentru a închide o vânzare. Dacă nu urmăriți în mod regulat clienții dvs., pierdeți vânzări!

În economia noastră globală, afacerile se desfășoară 24 de ore pe zi. Ți-ar fi imposibil să urmărești personal 24 de ore pe zi clientii iar autoresponderul face asta pentru dvs. 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana!

Când utilizați sistemul de răspuns automat al TrafficWave.net, obțineți:

* Autorespondere nelimitate

* Scrisori de vânzare nelimitate

* Trimiteți mesaje HTML sau text

* Urmăriți rezultatele pentru fiecare scrisoare

* Formare și asistență profesională nelimitată

În al treilea rând: cât costă autoresponderul?

În acest moment, oferim o încercare GRATUITĂ de 30 de zile a sistemului nostru de răspuns automat.

Fără angajament pe termen lung! Configurați-vă contul astăzi absolut GRATUIT. Încercați-l timp de 30 de zile cu cost zero și risc zero. După ce vedeți cât de puternic este acest sistem și cât de ușor vă poate salva timp, în masura ce vă creșteți vânzările, puteți selecta opțiunea de a continua să utilizați sistemul nostru pentru doar 17,95 USD pe lună. Adică aproximativ 60 de cenți pe zi!

La sfârșitul perioadei de încercare de 30 de zile, puteți pur și simplu să renunțați la cont sau să continuați să vă construiți lista și profiturile pentru doar 17,95 USD pe lună, indiferent de numarul de adrese de email.

De asemenea vă invităm să vă abonați pe formularul de mai jos pentru a primi mai multe informații: 

First Name
Last Name
Email
Accept termeni